PROGRAMA DIJOUS

HORA PONENT ESPAI ORGANITZA PREU

11:00 – 12:00

Ángel León (Aponiente, El Puerto de Santa

María, Cádiz)

Cuinar sense complexes

AUDITORI FÒRUM 0€
11:00 – 12:00

FÒRUM DOLÇ: Enric Rosich (Macarons,

Barcelona) 

La tècnica del macaró 

TALLER 3

FÒRUM +

PãstryRevolution

25€
11:30- 12:30

Oriol Rovira  (Els Casals, Sagàs, Berguedà;

Sagàs i Pork, Barcelona)  

Quan les idees vénen del camp

TALLER FÒRUM 25€
12:30 – 13:30

FÒRUM DOLÇ: Jordi Butrón  (Espai Sucre,

Barcelona i México)

Els destil·lats mexicans en les postres de restaurant

Descarregar receptes

AUDITORI

FÒRUM +

PãstryRevolution

0€
13:00 – 14:30

Nandu Jubany + Osona Cuina

L’excel·lència del porc

TALLER FÒRUM 25€
14:00 – 15:00

FÒRUM DOLÇ: Jordi Bordas ((Jordi

Bordas consultoria&formació)

B·concept, una reinterpretació de la pastisseria 

Descarregar receptes

AUDITORI

FÒRUM +

PãstryRevolution

0€
16:00 - 16:30 Premis Mercader AUDITORI FÒRUM 0€
16:30 – 17:30

Jordi Cruz (ABaC, Barcelona)

Líquid, el fil conductor

Descarregar receptes

AUDITORI FÒRUM 0€
16:00 – 17:00

Mikel Alonso (Biko, México)

Recerca, passió, constància, risc 

Descarregar receptes

TALLER FÒRUM 25€

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSCRIPCIONS

Veure programa: 

DILLUNS | DIMARTS | DIMECRES | DIJOUS

 
Programa d'activitats dels expositors
 
Descarrega el programa en PDF